انفجار مهیب در رشت با دست‌کم ۱۳ مصدوم + فیلم و جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟
سرخط خبرها
فوق تخصص خون و آنکولوژی:

سرطان در کودکان در حال افزایش است | کودکان را از تلفن همراه دور کنیم

  • کد خبر: ۳۳۵۸۸
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
سرطان در کودکان در حال افزایش است | کودکان را از تلفن همراه دور کنیم
فوق تخصص خون و آنکولوژی گفت: آمار‌های جهانی نشان می‌دهد از حدود ۲۰ سال پیش تا امروز، سرطان در کودکان در حال افزایش است. سلول‌های مغز کودکان در حال تکامل است و به همین دلیل آنان را باید از تلفن همراه دور کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر امیر عباس هدایتی اصل عضو دپارتمان سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان افزود: آمارهایی جهانی نشان می دهد از حدود ۲۰ سال پیش تا امروز، سرطان در کودکان در حال افزایش است به طور مثال در سال ۲۰۰۰ میلادی در کل جهان ۱۶۰ هزار کودک مبتلا به این بیماری بودند، در سال ۲۰۱۶ میلادی این رقم به ۳۰۰ هزار نفر رسید و به طور حتم این آمار در سال ۲۰۲۰ افزایش بیشتری می یابد.

وی به مادران باردار توصیه کرد که حتی المقدور از تلفن همراه و همچنین وای فا دوری کنند که این موارد می‌تواند سبب آسیب به جنین می‌شود.

عضو دپارتمان سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان به افزایش میدان‌های مغناطیسی گوشی تلفن همراه در همه نقاط دنیا اشاره کرد و گفت: براساس مطالعات انجام شده این موارد می‌توانند ریسک سرطان مغز را افزایش دهند.

هدایتی با بیان این که در ایران هم روند ابتلا به سرطان در کودکان افزایشی است، اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی، نظرات خود را در سه قالب، " شناخته شده"، " پیشنهاد می‌شود" و "مطالعات محدود" بیان می‌کند و درمورد گوشی‌های تلفن همراه پیشنهاد داده تا جایی که می‌شود از آن‌ها استفاده نشود.

وی تصریح کرد: برای سازمان بهداشت جهانی اثبات شده که اشعه‌های یو وی، یونیزان و برق‌های فشار قوی سرطان زا هستند و مردم باید از آن‌ها دوری کنند.

فوق تخصص خون و آنکولوژی، بهبود روش‌های درمانی و استفاده از دارو‌های نوین را عامل مهمی در بهبودی درمان سرطان اعلام کرد و گفت: با توجه به بهبود درمان ها، شاهد زنده ماندن بیشتر کودکان و همچنین بزرگسالان مبتلا به سرطان هستیم و مرگ و میر ناشی از این بیماری کاهش یافته است.

هدایتی اصل افزود: درمان برخی سرطان‌ها در چند سال پیش فقط با شیمی درمانی انجام می‌شد، اما الان روش‌های درمانی افزایش یافته تا بیماران ضمن کاهش عوارض روش‌های درمان، از بهبودی بهتری بهره‌مند شوند.

وی از روش‌های دیگر درمان سرطان، سلول درمانی و استفاده از سلول‌های بنیادی و ایمنی درمانی، درمان پزشکی شخصی که برنامه درمانی بر اساس وجود گیرنده‌ها و تومور مارکر‌ها هدف گذاری و درمان اختصاصی برای هر بیمار منحصر به خود انجام می‌شود.



با تغییر سبک زندگی با سرطان مقابله کنیم


این پزشک فوق تخصص بر لزوم تغییر سبک زندگی تاکید کرد و یادآور شد: با تغییر سبک زندگی می‌توان با سرطان مقابله کرد یا به عبارتی از بروز این بیماری در جامعه پیشگیری کرد تا افراد کمتری دچار آن شوند.

هدایتی اصل، یکی از موارد تغییر سبک زندگی را توجه بیشتر به ورزش و فعالیت‌های بدنی اعلام کرد و گفت: استفاده بیشتر از میوه، مصرف کمتر گوشت قرمز، گوشت‌های فرآوری شده، الکل، سیگار از دیگر موارد تغییر سبک زندگی است که مردم باید آن را رعایت کنند.

وی از مردم تقاضا کرد از خوردن فست فود و غذا‌های آماده پرچرب خودداری و از غذا‌های سالم و مقوی استفاده کنند تا مبتلا به برخی از بیماری‌ها مانند سرطان نشوند.

فوق تخصص خون و آنکولوژی بر لزوم گسترش فعالیت‌های بدنی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: ورزش سبب افزایش تقویت سیستم ایمنی می‌شود، وقتی ایمنی افزایش پیدا کند، سلول سرطانی فرصت رشد و نمو را پیدا نمی‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->